WhatsApp
Telefon
Araç Kiralama Noktaları

Uygun fiyatlı, günlük değişen fiyatlara ve çok çeşitli kategorilere ek olarak, araç kiralama .de müşterilerine canlı veya çevrimdışı sohbet yoluyla özel hizmetler ile ve istek üzerine kişisel telefon desteği ile birlikte dünya çapında profesyonel destek sunar . Yerel ve uluslararası araç kiralama şirketleri ile uzun vadeli ortaklıklar sayesinde, isteklerinize göre sizin için doğru kiralık arabayı bulabiliyoruz. Şimdi ucuz araba kiralama tekliflerimizi karşılaştırın ve tatilde esnekliğin tadını çıkarın.

 

Kiralık Araba Avustralya
Güneşi ve macerayı sever misin?
Kışı sevmiyorsun ve soğuk günlerden kaçmak mı istiyorsun? Uzun mesafe seyahatine ne dersiniz? autovermietung.de size dünyadaki güneşli destinasyonlarda geniş bir yelpazede kiralık araba sunmaktadır. Florida'da lüks bir araba kiralama rezervasyonu yapın ve plajda harika bir tatil geçirin. Bir spor otomobil ile Dubai'de araba sürmek çok eğlenceli. Dünya metropolü tatilcilere muhteşem mimari, yapay adalar ve sonsuz güneş ışığı sunuyor. Hayvan severler için Güney Afrika'ya uzun mesafeli bir yolculuk önerilir. Arabanızı Pretoria'ya götürün ve heyecan verici bir yolculuğa çıkarak eşsiz ülkeyi keşfedin.


Karı, güzel bir dağ manzarasını ve yüzündeki parlak güneş ışığını seviyor musun? O zaman kış tatilinizi planlamanın vakti geldi. Kayak yapmayı ve snowboard yapmayı seviyorsanız veya çatırdayan karda rahatça dolaşmayı tercih ediyorsanız, araç kiralama tekliflerimizle kış tatiliniz için mükemmel bir araç bulacaksınız.

 

Kiralık araç ile yamaçlarda kapalı
Kiralık bir araçla daha fazla kış eğlencesi yaşar ve tatilde esnekliğin tadını çıkarırsınız. Kış seyahatleri için en popüler destinasyonlardan biri Avusturya. Kayak yapmaya ve kros kayağına ek olarak, Almanya'nın komşu ülkesi de çocuklar için çok çeşitli seçenekler sunar. Küçük bir dağdan atlı bir kızakla ya da el değmemiş kış manzarasına hayranlıkla bakmak için atlı bir araba çekmek isterseniz, Avusturya yerel araç kiralama şirketinden bir araba bütün aile için saf rahatlama sunar.

Kış sporları meraklıları için İsviçreideal yer. Spor ekipmanlarınızı toplayın, Zürih'teki havaalanında doğrudan araç kiralama servisinin hizmetlerini kullanın ve güzel İsviçre Alpleri'nde kış maceranıza başlayın. En ünlü kayak merkezlerine ulaşmanın en kolay yolu 4x4 araç ile karlı yollardan geçer. Kış aylarında kış lastikleri de dahil olmak üzere özel tekliflerimizi öneriyoruz. Artık tereddüt etmeyin ve araç kiralama için fiyatların doğrudan çevrimiçi karşılaştırmasını yapın.
Kiralık araba nedir?
Kiralık araç - adından da anlaşılacağı gibi, seçtiğiniz bir sağlayıcıdan belirli bir süre için ödünç alabileceğiniz bir araç. Seçilen aracı, önceden de ayarlanmış olan ev sahibinin istasyonundan almadan önce ayırırsınız. Bu istasyonlar Almanya'daki hemen hemen her büyük şehirde, ayrıca yurt dışındaki birçok yerde, özellikle de elbette popüler tatil yerlerinde bulunabilir . Burada, istasyonlar genellikle tren istasyonlarının yakınında, şehir merkezinde ve çok sık olarak doğrudan havaalanı arazisinde bulunmaktadır. Çünkü müşterinin çoğu buraya giriyor , bu yüzden doğrudan kiralık aracı kolayca alabilirler.

Kiralık araç rezervasyonu nasıl çalışır?
Çoğu durumda, kolayca çevrimiçi rezervasyon yapabilirsiniz. Ev sahibinin portalında, önce alma ve iade yerinizi ve kiranızın süresini verirsiniz. Ondan sonra, muhtemelen en güzel kısmı, çünkü şimdi kiralık araba seçebilirsiniz. Tatil planlamanıza mükemmel bir şekilde uyan bir araba bulduysanız, genellikle hayalinizdeki aracın kiralanması için farklı ödeme yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz ve ön ödemeciler için genellikle indirim uygulanır. Ayrıca, rezervasyon sırasında çeşitli ek seçenekler mevcuttur .ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz. Rezervasyonun sonunda, genellikle ad, e-posta adresi, adres, telefon numarası ve doğum tarihi ile sınırlı olan kişisel bilgilerinizi sağlayacaksınız. Ancak, uçuş bilgilerinizi sık sık girebilirsiniz, tabii ki yalnızca aracınızı bir havaalanında almak istiyorsanız. Uçuş verileri, gecikmiş olsanız bile borç verenin sizi beklemesini sağlar.

Gideceğiniz yere ulaştıktan sonra, aracı derhal ayrılmadan önce hasar veya kusurlara karşı kontrol etmelisiniz, bu da derhal bildirilmelidir. Bunun nedeni oldukça basittir, çünkü kira kontratında hasar görülebilir ve bu nedenle size geri dönmez.

Kadın havaalanından yakalandı
Birçok araç kiralama şirketi sizi doğrudan havaalanından alıyor
Kiralık araç kim alabilir?
Temel olarak, elbette, her şeyden önce, geçerli bir ehliyet olan herkes. Ancak bazı sınırlamalar var. Yaşınıza büyük bir sınırlama getirilebilir ve ayrıca sürücü ehliyetinin uzunluğu bir rol oynar. Birçok kurum , ev sahibinden ev sahibine değişen bir araç kiralarken asgari yaş olduğunu belirtir . İşte şartlara kısa bir genel bakış:

Europcar : en az 18 yaş.
Altmış : Asgari yaş ve lisans uzunluğu araç sınıfına bağlıdır. Smart fortwo veya Fiat 500 gibi küçük arabalar, 18 yıl ve bir günlük ehliyet mülküne sahip olduktan sonra, birçok araçtan ancak 25 ve 3 yıl ehliyet mülkünden kiralanabilir.
Avis : 18 yaşından küçük arabalar, aksi takdirde minimum yaş 21, 25 yaşından büyükler (Porsche gibi).
Hertz : En az 25 yaş. Kısmen 21 yıl boyunca 24 € ücret karşılığında.
Bütçe : en az 18 yaş.
Kurumsal: Şubeye bağlı olarak farklılık gösterir.
InterRent: Asgari 18, 18-22 yaş arası, ancak bir ücret ödenmesi gerekir.
Bir çift bir harita üzerinde doğru yolu arıyor

Kiralık araç için nasıl ödeme yapabilirim?
Kiralık araç için ödeme yapmak için genellikle iki farklı seçenek vardır. Önceden online rezervasyon yaparken ya da yerel olarak araba kiralarken ya da bırakırken ödersiniz.

Kiralık araç ödemesi
Önceden ödeme yapmak kolay
Teslimde nakit ödeme
Bununla birlikte, çoğu kişi için, ödemeler kredi kartı ile ödeme yapmaları veya başka bir kartla ödeme ile göstermeleri gerektiğidir. Kısacası, bir kredi kartına ihtiyacınız var . Peşin ödeme yaparken, sabit maliyetler doğrudan tahsil edilecektir, ancak alım sırasında kimliğin doğrulanması için genellikle bir kredi kartı ibraz edilmelidir. Daha sonra ödeme yaparsanız, ödeme, mal sahibinin teslim alındığı andaki toprağa veya teslimine bağlıdır. Bununla birlikte, çoğu zaman, peşin ödemeyi öder, çünkü buradaki birçok satıcı hem size hem de size özel olarak ayrılmış belirli bir araca indirim uygular. Ancak birçok borç veren aynı zamanda depozito talep ediyoraraba alırken normalde ödenmesi gereken. Bazı durumlarda, araç kiralama şirketleri, aracı başarıyla geri getirene kadar kredi kartınızdaki depozitoyu da engeller.

Kiralık bir arabada bir kadın oturuyor

Fiyata neler dahildir?
Kural olarak, fiyat vergileri, bir hizmet ve yer ücretini, bir tür temel sigorta teminatını ve ücretsiz kilometreleri (genellikle sınırsız) içerir. Ancak dahil değildir, yakıttır. Normalde dolu bir araba alacaksınız, ancak sonra dolu bir tankla iade etmeniz gerekiyor. Ancak, bu en adil yöntemdir, çünkü yalnızca kendiniz yapmış olduğunuz yakıtı ödersiniz. Serbest kilometrelerin sayısıAyrıca sağlayıcıdan sağlayıcıya değişir. Belirtilen günlük işareti (genellikle 200-500km / gün) geçerseniz, kat edilen her kilometre için belirli bir miktar ödersiniz. Bu miktar genellikle kilometre başına yalnızca 20 sent olmasına rağmen, daha uzun mesafelerle, bu hızla artırabilir. Bu nedenle , daha uzun turlar planlıyorsanız, sınırsız kilometreye (örneğin Avis) sahip sağlayıcılara dikkat etmeniz önerilir .

Arabada gülen ve doğru yolu arayan bir çift oturma

Hangi sigorta teminatınız var?
Çok önemli bir nokta, kiralık aracın sigorta kapsamıdır . Sizi kötü sürprizlerden kurtarmak için, rezervasyondan önce mevcut ve isteğe bağlı koruma bilgileri hakkında detaylı bilgi vermelisiniz! Size genel bir bakış vermek için, burada çeşitli ev sahiplerinin sigorta tekliflerini karşılaştırıyorum:

Europcar'da sigorta kapsamı : Fiyat, çarpışma hasarı ve hırsızlığa karşı korumalı temel bir koruma paketini içerir (araca bağlı olarak 1000 € civarında düşülebilir). Dahil değil, ancak ayrıca temin edilebilir, cam çarpmasına ve lastik hasarına karşı yolcu kaza koruması ve sigorta kapsamı. Gerekirse medya veya premium koruma paketini de satın alabilirsiniz.
Sixt'te sigorta kapsamı : Dahil bir sorumluluk sigortasıdır. Fiyata dahil olmayan ve ekstra ücret karşılığında temin edilebilir kapsamlı sigorta ve hırsızlık koruması, kişisel kaza koruması, aynı zamanda disk ve lastik koruması vardır.
Avis'te sigorta poliçesi : Hem hasar, hem de hırsızlık için sorumluluktaki azalmadır, ancak bir şey olursa kesinti yapılır. Özel olarak, uzatılmış yolcu kaza sigortası ve küçük arızaları ve çekme masraflarını kapsayan Yol Yardımı Artı seçeneği bulunmaktadır.
Bir adamın arabasında bir arıza var ve bir uyarı üçgeni oluşturuyor

Hertz'de sigorta kapsamı : Fiyat, bir sorumluluk sınırlaması ve bir hırsızlık koruması içerir, ancak her durumda, durumlarda bir kesinti kalır. Ek olarak burada kişisel korunma sigortası ve Premium Arıza Yol Servisinin kapsamı vardır; örneğin arıza veya çekme masrafları. Ayrıca, bir Bagaj sigortası ve Süper Kapak koruması ile ilgili tüm feragatname de var.
Bütçedeki Sigorta Teminatı: Buraya, bir hırsızlık sigortasının yanı sıra, her ikisi de fazla olmak üzere, hasarlar için bir sorumluluk indirimi de dahildir. Ayrıca, bagaj kaybına karşı korunmayı içeren bir iş kazası sigortası da mevcuttur.
İşletmelerde Sigorta Koruması: Buraya bir sorumluluk sigortası, bir borç azaltma ve hırsızlık koruması dahildir - ancak tümü indirilebilecek durumdadır. Ek bir ücret karşılığında ayrıca kullanılabilir yolcu ve mülk koruma sigortası.
InterRent'te sigorta kapsamı: Fiyata dahil olan hırsızlık koruması, sorumluluk sigortası ve kapsamlı teminat, ancak tümü düşülebilir. Buna ek olarak, ayrıca, indirilebilir bütçenizi burada yalnızca 100 € 'ya veya her şey dahil paketiyle 0 €' ya düşürebilirsiniz. Ek olarak, InterRent size 24 saat yol yardımı sunar, ancak sadece arıza ve kazalar için size yardımcı olmaz.
Bir kadının araba arızası var ve yardım istiyor

Bununla birlikte, sigorta şartları ve özellikle maliyetler, seçilen araca ve ayrıca mal sahibine büyük ölçüde bağlıdır. Bu yüzden, kaza durumunda hoş olmayan bir sürpriz yaşamamak için, seçtiğiniz mal sahibinin şartlarını ve koşullarını gerçekten okumalısınız. Mevcut ve isteğe bağlı sigorta kapsamı hakkındaki bilgilerin çoğu, rezervasyon sırasında doğrudan, çoğunlukla araç seçimi ile verilerinizin girişi arasındaki ayrı bir adım olarak size sağlanır. Bununla birlikte, sağlayıcı ve araç ne olursa olsun Süper Kapak gibi bir seçenek öneririm.veya kapsamlı bir sigorta yaptırmak için. Günde yaklaşık 15-30 € tutarında bir miktar ödemenize rağmen, tabii ki ilk bakışta rahatsız edici ek maliyetler gibi görünüyor. Ancak, bir şey olursa, bu seçeneği rezerve ettiğinize sevineceksiniz, aksi takdirde, gerçekten çok hızlı bir şekilde pazarlık tatilini mahvedebilecek aşırı masraflar söz konusudur.

Kiralık araçta hangi ilave seçenekler için rezervasyon yapılabilir?
Genişletilmiş sigorta seçeneklerine ek olarak, rezervasyon işlemi sırasında ekleyebileceğiniz başka ek seçenekler de vardır. Bu ek seçenekler arasında genellikle asgari yaşın altındaki genç sürücüler için ücret alınır. Ayrıca, kiracıya ek olarak ek sürücü olarak hareket etmek isteyenler de isimleriyle belirtilmelidir. Yine, genellikle günde 6-15 € aralığında hareket eden nispeten küçük bir ücret ödenmesi gerekir. Sağlayıcıya ve seçilen araca göre değişir.

İki kız kiralık arabada oturuyorlar

Ek seçenekler genellikle dizel araç veya otomatik şanzıman gibi özel isteklerin göstergesidir. Ama aynı zamanda yolculuk için az ya da çok kullanışlı kaplar burada kiralanır. Birincisi ve en önemlisi, bunlar günlük yaklaşık 10 € tutarındaki çocuk koltuklarıdır. Ayrıca kış aylarında yolculuklar için aksesuarlar ve navigasyon sistemleri de sıklıkla sunulmaktadır. Bununla birlikte, yolcuların sürüş sırasında sıkılmaması için, örneğin, Hertz ve Avis mobil Wi-Fi bağlantı noktalarında , ilave bir ücret karşılığında kiralık bir arabada gezerken de sörf yapabileceğiniz yerler vardır.

Sixt ayrıca özel bir hizmet sunuyor: burada çok sayıda kamyonet ve bu nedenle taşınma için en uygun araçlar sunulurken, ek bir seçenek olarak el arabası, paketleme battaniyesi, kutu veya bağlama kayışları gibi gerekli kaplar da mevcut. Ek olarak mevcut olan öğrenci indirimi ve Sixt'ten gelen özel taşınma önerileriyle birlikte kesinlikle yuvarlak bir şey.

Bir bakışta ucuz araç kiralama sağlayıcıları
Bu soru sabit oranla cevaplanamaz. Tabii ki çok önemli bir faktör seyahat süresidir. Örneğin, yüksek sezonda, Mallorca gibi popüler turistik yerlerden müşteriler, sezon dışı sezonda ödeyecekleri fiyatın birkaç katı hızla ödüyorlar. Ayrıca sık sık, araba kiralama rezervasyonu ne kadar erken veya geç bir rol oynar. İlk olarak, bilinen erken kuş indirimi nedeniyleAyrıca, kiralık araçlar için bazı sağlayıcılar sunmaktadır. Öte yandan, belirli araçlardaki sınırlı koşul nedeniyle, elbette birçok aracın kalış süreniz boyunca tam olarak rezerve edilmiş olması olasıdır. Elbette etkilenenler her zaman çok hızlı, en ucuz araçlardır, bu yüzden daha pahalı alternatiflerde değişiklik yapmanız veya daha iyi hale gelmeniz gerekir. Yukarıda belirtilen borç verenlerin fiyatlarını karşılaştırmanın çok iyi bir yolu, kiralık araçların karşılaştırmalı portallarıdır.

Bir erkek internet üzerinden fiyatları karşılaştırır
Karşılaştırma mutlak bir zorunluluktur
Kiralık araçlar için karşılaştırma portalları

MietwagenCheck
CHECK24
Araç pazarı
Bu üç karşılaştırma portalının her biri farklı araç kiralama şirketlerine sahiptir. Bu nedenle, en ucuz fiyatı bulmak için tüm portalların fiyatlarını karşılaştırmakta fayda var. Burada dikkat edilmesi gerekenler elbette şartlar ve özellikle daha küçük sağlayıcıların incelemeleri. Bunlar bazen "büyük" sağlayıcılardan önemli ölçüde farklı olabilir. Tanınmış borç verenlerden biriyle ucuz bir araba kiralamak istiyorsanız, ancak seyahat süreniz boyunca iyi teklifleri yoktur, o zaman sözde kiralık araç komisyoncularıSizin için doğru olanı: Bu şirketler Sixt veya Europcar gibi daha büyük ev sahiplerinden bazı araç şartalarını kazanır. Yüksek indirimler alırsınız ve bu araçları daha ucuza sunabilirsiniz. Ancak hepsi bu kadar değil, bu yüzden buradaki hizmet çoğu zaman ev sahiplerininkinden bile daha kapsamlı… Birçok broker hala söz konusu uzatılmış sigortayı veya diğer ek hizmetleri bir paket haline getiriyor, bu nedenle genel olarak daha ucuz . Örnekler arasında AutoEurope, CarDelMar veya iyi bilinen tur operatörü DERTOUR vardır .

İki kız arkadaşım arabada gülüyorlar

Eşleşen araba kiralama mı buldunuz?
Son olarak, araba ile yapılan işin görülmesi genellikle çok zor olduğu söyleniyor. Her durumda, bir aracı rezerve etmeden önce, haklarınızı ve bireysel hizmet sağlayıcıların kiralama koşullarını iyice bildirmeli ve en ucuz teklifi seçmemelisiniz. Tüm iyi baskıları okumak gerçekten iyi sinirler gerektirse de, bu genellikle pazarlığınızı hızlı bir şekilde tahrip edebilecek beklenmedik maliyetleri gizler. Bu nedenle, güvende olmanız için karşılaştırma için her zamankinden daha fazla para ve daha fazla yatırım yapmaya değer olabilir .

Her zaman tam olarak iyi baskıyı okuyun!
Zarar durumunda sizi sorumluluktan mahrum bırakan makul sigorta teklifleriyle bile, gerçekten vurmayı düşünmelisiniz, çünkü burada zaten çok az bir miktardan çok yüksek indirimlerden koruyabilirsiniz. Bununla birlikte, bu ipuçlarını izlerseniz ve çeşitli tekliflerle iyice ilgilenirseniz, hiçbir şey kendi başınıza heyecan verici turlar anlamına gelmez - İyi yolculuklar!